Hjalmar Strömerskolan

|  Anpassa sidan   |  Kontakta oss  |  A - Ö  |

18 november 2017

Rebecka och Daniel uttagna till EM i Ungern

Nu är det klart! Svenska skyttesportförbundet presenterade igår truppen till EM i Ungern vecka åtta. Skyttegymnasiets Rebecka Andersson och Daniel Wallberg är uttagna och kommer att tävla för Sverige.

Under tisdagseftermiddagen presenterade Svenska skyttesportförbundet den svenska truppen som ska tävla under EM i ungerska Györ vecka åtta.

Flera elever från Skyttegymnasiet

Från Skyttegymnasiet är två elever uttagna: Rebecka Andersson och Daniel Wallberg. Skolan har även flera före detta elever med i truppen. De är Jörgen Persson, Lotten Johansson och Andrea Franzén.

Även två viltmålsskyttar som bor och tränar i Strömsund, men som inte har varit elever på skolan, är EM-klara: Emil Martinsson och Pontus Thuresson.

Fler tävlingar

Utöver europeiska mästerskapen väntar i vår även landskamp mot Norge, junior nordiska mästerskapen i augusti och internationell tävling i Polen för Rebecka Andersson och Martin Sörensen som båda blev uttagna till nationslaget efter en uttagningstävling i Linköping 16–17 januari.

Här finns mer information om EM
Information om EM på Svenska skyttesportförbundet webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till Strömsunds kommuns webbplats

© Strömsunds Kommun - Hjalmar Strömerskolan - Box 520 - 833 24 Strömsund - telefon 0670-161 00 (växel)  0670-161 85 (expedition)
hjalmar.stromerskolan@stromsund.se  - Organisationsnummer: 212000-2486 - Om webbplatsen - Logga in